Producent af hæve-/sænkeborde og andre kontormøbler

Hvor er ConSet om 5 år?


Produktudvikling og Sortiment:

Vi tror, at konkurrencen bliver hårdere i årene frem. Vi skal forbedre os på både kvalitet, design og pris. Vi skal have flere modeller og kan med tiden blive en totalleverandør af kontormøbler.

 

Service:

Kunder og forhandlere oplever stor tryghed når de handler med ConSet. De er fortrolige med et differentieret service system hvor man får hvad man betaler for.

 

Produktion:

Produkterne produceres i 3 uafhængige lavtlønslande, som adskiller sig så markant, at sammensætningen dækker risikoen i leveringssikkerhed.

 

Logistik og Levering:

I lande med salgsselskaber tilbyder ConSet branchens bedste leveringstider. Der findes buffer lagre i de 3 produktions lande til håndtering af direkte levering world-wide.

 

Medarbejdere og Automatisering:

Om 5 år er der flere medarbejderne og vilkårene bedre. Arbejdssted og tid er for de fleste overladt til den enkelte. Omvendt er kravene også større f.eks. er omsætningen/medarbejder fordoblet.

Salg/Eksport:

De fleste steder i verden er kravene til ergonomiske kontormøbler helt anderledes end i Norden. Det er et faktum, som ikke ændres på kort sigt. Alligevel er vi positive omkring afsætningen til andre lande. Med intensiv satsning på produktudvikling vil vi få succes med priser som matcher borde uden motor. Engang var el-ruder i biler en luksus, sådan er det ikke mere, og sådan vil det også gå med el-borde. Desuden har vi om 5 år:

  • Salgsselskaber i 8 lande.
  • Importør/agenter i 10 lande.
  • Lejlighedsvis salg i 10 andre lande.

 

Etik og Miljø:

ConSet produkter produceres typisk i lande, som ikke har samme krav til miljøforhold som vi f.eks. har i Danmark. ConSet er hverken polistisk eller religiøs, men bidrager objektivt med informationer omkring forhold, som vore kunder finder relevante. Dvs. at vi er helt åbne om alle produktionsforhold, men tilbyder altid "identiske" produkter, uanset hvilke himmelstrøg eller forhold de er produceret under. Forhold som er ligegyldige for nogle men basale for andre. Kort sagt vil vi altid overholde alle love og regler, som findes i et land, samt knytte vores egen moral og etik på, når vi vælger produktionssted.

Download ConSet code of conduct.pdf

 

 

 

 





ConSet Homepage Danmark



loader



ConSet A/S | Industrivej 23 | 6900 Skjern | Danmark +45 96 80 00 80 conset@conset.com