Producent af hæve-/sænkeborde og andre kontormøbler

Tyskland, Danmark og Kina





ConSet produkterne produceres der hvor opgaven løses bedst og billigst. Det betyder i hovedtræk, at bordpladerne og motorerne kommer fra Tyskland og øvrige metaldele fra Kina. Montageprocessen udføres ligeledes i Kina. I Danmark har vi et træ- og metal værksted, som udfører alle special opgaver.


ConSet bruger store ressourcer på at være til stede i nærheden af produktionen. F.eks ved at have medarbejdere fra Danmark på besøg på produktions fabrikkerne i Tyskland og Kina mange gange hvert år for at følge op på kvalitet, indkøre nye produkter, uddanne personale mv.


Desuden bruger vi uafhængige kvalitets kontrollører på en del af fabrikkerne for at sikre en uvildig kvalitets kontrol der foregår på vores præmisser og efter vore egne standarder.

ConSet navnet er en sammenskrivning af Construction og Set-up. Kort beskrevet betyder det, at ConSet´s ingeniør team i Danmark er kernen i al konstruktion og udvikling af produkter helt ned til mindste skrue. Den øvrige organisationen i Danmark sikrer, at det komplekse Set-up med logistik og produktion worldwide altid fungerer.

 

Elektronikproduktion

Test af transformatorer

Lager i Skjern



 

 

 

 

 

 

 

 





ConSet Homepage Danmark



loader



ConSet A/S | Industrivej 23 | 6900 Skjern | Danmark +45 96 80 00 80 conset@conset.com