Producent af hæve-/sænkeborde og andre kontormøbler

Pay-back


Flere år tilbage blev hæve-/sænke borde betragtet som luxus eller medarbejderchikane. Den tid er forbi, og produktene vælges nu udfra andre rationelle betragtninger, hvor medarbejder og virksomhed har fælles interesser. Her er nogle argumenter for at vælge et hæve/sænke bord:

 

 

Argument 1

Muligheden for at kunne skifte mellem siddende og stående stilling eller bare variere lidt på højden har en præventiv virkning, så arbejdsskader og langtidssygefravær begrænses.

Argument 2

Sygefravær skyldes også småskader opstået i fritiden. Havearbejde, sport eller andre uvante belastninger giver mange sygedage. For medarbejderen er det altid lidt pinligt, med et el-bord er det hurtigere at komme tilbage i sadlen. Resultatet er, at korttidssygefravær begrænses.

 

 

Argumet 3

Effektiviteten øges når man ikke irriteres af en ubekvem arbejdsstilling.

 

 

Argument 4

Prisen på hæve/sænke bordet er afgørende for payback tiden. Med et ConSet bord er tiden kort. 

 

 

 

Regneeksempel:

Et hæve/sænke understel koster kr. 3500,- og holder i 15 år, dvs. en årlig udgift på kr. 233,- svarer ca. til omkostningen for 1 arbejdsdstime. Det gennemsnitslige sygefravær skal kun reduceres med 1,5%, for at regnestykket holder. Til sammenligning bidrager ryg, nakke og armproblemer med ca. 33% af det samlede sygefravær. Det er næsten for godt til at være sandt.

 

 

 

ConSet Homepage DanmarkloaderConSet A/S | Industrivej 23 | 6900 Skjern | Danmark +45 96 80 00 80 conset@conset.com