Producent af hæve-/sænkeborde og andre kontormøbler

Hvor højt skal mit bord være?Den næste højde er den bedste højde, er stadig vores væsenligste input til det med højden af et skrivebord. Alligevel har vi lidt hjælp til hvor det kunne være fornuftigt at begynde. Du kan vælge køn, højde og højden af dine sko. Trykker du herefter på 'beregn' får du en bordhøjde.
Hvis muligt så sørg for at det valgte produkt ikke udnyttes helt ud. Dels er vores beregning baseret på en gennemsnitlig proportionering af menneskers kroppe og dels kender ingen to højden på den næste medarbejder.
Vores standard i Europa beskriver at bordhøjder mellem 68 og 118 cm. vil dække 80% af den voksne befolkning og at mellem 65 og 125 cm. vil dække 95%. ConSet modellen med den største procentdækning har en mulig bordhøjde mellem 62 og 130cm. Det er lige lidt ekstra så flere kan bruge de samme borde, men garantere desværre ikke helt ude i spidserne.
Ulempen ved at dække bredere er, at bordene bliver lidt dyrere og det store flertal aldrig kommer til at bruge de ekstra centimeter, men sådan er det hvis alle skal bruge de samme borde.
Tryk på knappen for at bestemme om systemet skal tage højde for 1 eller flere personer.


Individuel visning

Vælg køn

Vælg højde

Vælg højde af skosål


Stående:
... cm

Siddende:
... cmConSet Homepage DanmarkloaderConSet A/S | Industrivej 23 | 6900 Skjern | Danmark +45 96 80 00 80 conset@conset.com