Producent af hæve-/sænkeborde og andre kontormøbler

Sikkerhed/CE-mærkning


Når du køber ConSet kontormøbler, kan du være sikker på, at der er tænkt over detaljerne vedr. sikkerhed.

 

CE-mærkning:  

Først og fremmest er alle ConSet hæve/sænke borde CE-mærket i samarbejde med Teknologisk Institut. CE-mærkningen er nødvendig for overhovedet at måtte sælge hæve/sænke borde, og det giver dig som bruger en tryghed i, at producenten har været igennem alle væsentlige risikoaspekter omkring sikkerheden.

 

 

Som et eksempel, er alle ConSet borde til privat-, børnehave- og skolebrug bl.a. udstyret med 2-knaps sikkerheds betjening. På den måde kan et barn ikke komme til at betjene bordet ved en fejl. CE-mærket er let at genkende: 

 

 

                

    

 

ConSet følger aktivt med i alle nye regler og love om sikkerhed både i ind- og udland. Vi tilstræber således altid, at vore borde opfylder alle krav, hvad enten de sælges i USA eller Danmark. På den måde sikrer vi et generelt højere niveau på alle markeder, idet alle landespecifikke krav skal være opfyldt i et og samme produkt.

 

Øvrige godkendelser:

Ud over CE-mærkningen findes der en række standarder og normer for kontormøbler, møbler generelt, skriveborde, terminalborde osv., som vi bruger aktivt i produktudviklingen. Læs mere under Godkendelser/Prøvning.

ConSet Homepage DanmarkloaderConSet A/S | Industrivej 23 | 6900 Skjern | Danmark +45 96 80 00 80 conset@conset.com