Producent af hæve-/sænkeborde og andre kontormøbler

Lav pris og høj kvalitet / Kontormøbler-Billige


Lav pris og kvalitet er hos ConSet ikke modsatrettede parametre. Store produktions-serier giver i kombination med systematisk kvalitetsstyring den ensartethed, der er grundlaget for den gode kvalitet. Altså er produceret enhed nr. 27 og nr. 1041 altid ens. Hvis vi i konstruktionen skal vælge mellem flere løsninger, vælges løsningen med den laveste kompleksitet - der er ingen grund til at gøre tingene unødvendigt svære.

 

Store seriestørrelser og lav kompleksitet giver en lav pris, så faktisk hænger lav pris og kvalitet sammen på den gode måde.

 

Vi holder, hvad vi lover! Det gælder specifikationer og leveringer. Vedr. den visuelle kvalitet, er det bedste råd at se produktet hos forhandleren inden købet. Hvad der er pænt eller ikke, om en motor har den rigtige lyd osv. opfattes forskelligt fra person til person.

 

Kvalitetspolitik og kvalitetsstyring

Alle led af vores organisation og vore leverandører forholder sig altid kritisk til kvaliteten i både produkter og arbejdsmetoder. Men alle mennesker laver fejl og ikke alle har samme opfattelse af kvalitet. Derfor har vi formuleret en kvalitetspolitik, der fortæller om de generelle retningslinier/holdninger i ConSet A/S (download nederst på siden). 

 

 

Langt hovedparten af produktions fabrikkerne i Tyskland og Kina er ISO 9000 certificerede. Dette er med til at sikre, at vore produkter behandles ensartet i HVER produktionsserie. Men vigtigst af alt er, at ConSet bruger 100% perfektionisme i udarbejdelse af produktions tegninger og kvalitetsgrundlag.

 

Herunder kan du downloade vores kvalitetspolitik, eksempler på certificering mv.

          
ConSet Homepage DanmarkloaderConSet A/S | Industrivej 23 | 6900 Skjern | Danmark +45 96 80 00 80 conset@conset.com